Buku IV-89

389-00

Laman: 1 2

Telah Terbit on 28 September 2009 at 04:18  Comments (104)  

The URI to TrackBack this entry is: https://adbmcadangan.wordpress.com/buku-iv-89/trackback/

RSS feed for comments on this post.

104 KomentarTinggalkan komentar

  1. Rampung ….. mulih …… turu zzzzzzz

    • mangga ki DALANG SARIP, mangke yen ketemu PAIDI
      di ajak bareng sekalian yaaaa ki….!!!???

  2. Ngiler

  3. bakmi goreng enak rasane,
    kang Tomi leren akeh sing dho antri neng kene,
    bedo maneh karo jeng rara Wulan,
    Roro Wulan gowo selendang,
    jebul areb blonjo neng pasar,
    heheheeeee gak nyambung, yo ben wae

  4. Ki Gede,nyuwun elmu supados saged mbikak ilmu ingkang langsung kemawon.matur nuwun


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: