Buku III-22

222-00

Halaman: 1 2

Telah Terbit on 30 April 2009 at 05:28  Comments (92)  

The URI to TrackBack this entry is: https://adbmcadangan.wordpress.com/buku-iii-22/trackback/

RSS feed for comments on this post.

92 KomentarTinggalkan komentar

  1. Kulo Nuwun . . .
    nDherek Antriii . . . .

    • biar gak disrobot…
      horeee no.2 !!!

      • Ki Pandan kok gak mau nyrobot?

        • cocok. trims nyai…

          • absen. tengkiu nyi seno..

          • pengin nyrobot malah kedisikan je

            • three mascentheer urut.. seko sing paling tuwo
              enom dewe nang ngisor

              • puntastic pour jare

                • aku ngisor dewe (plg enom)

                  • Saiki enom aku

    • Ndisiki Ki Gonas maneh

      • bar wingi kesrobot, ki goenas dadi mutung.. malah ora sowan neng gandok kene ….

        • aku dikerjai maneh karo nyai senapati
          mosok ra tau-taune kok ngerti-ngerti telung kitab dibalangke pisan
          lha .. seneng buanget aku…
          tiwas isuk-isuk mau aku lagek natani pilemku sing ting tlecek, tak kumpulke dadi siji
          eeee…. ketinggalan sepur meneh aku.

          • ki arema mesti dolan bareng meneh karo ki pandan…
            bagian jogo lawang nang njobo
            trus ninggal mlayu

          • nek esuk gantian koq ki goenas, ..aku malah dikon njogo pliridan neng kali opak

  2. itutttt…

  3. matur nuwun Nyi kitabnya …

    • wareg tenan 3 kitab sekaligus wedar

  4. Weleh-weleh 3 kitab sekaligus.

    top markotop, matur nuwun

  5. hujan sehari dihapus panas 2 juta klik

    • Panas setahun dihapus 3 kitab sekaligus..!

      • panas ora panas, sing jelas ono udan kitab. wah, maturnuwun sanget Ki GD, bulik Seno, lan poro kadhang sedoyo..

  6. Kok ora kumanan 222ne? neng ngendi sih?

    • Hayo dimana Ki Probondayu.

      Cantrik anyar kudu bisa nemokno. Cari di seluruh Halaman

    • di huruf H dari tulisan Halaman dibawah gambar Ki.

      jan wareg tenan, 3 kitab sekaligus….

      matur nuwun….

      • Ki yen menehi pirso cantrik anyar ojo terlalu terang, mben belajar ilmu padepokan ADBM disik.( mben rodo mmumet sitik he3x)

        • Lha iku lak arane perploncoan..

          wis ora oleh karo pemerintah, lho Ki..

          he… he… he…

          • he3x…ora ngiro nek arep diparingi bonus isuk iki, dadi olehe nggoleki rodo siwer…berarti iki diluar kebiasaane nyi Seno aweh bonus…muanteb polll. Wis lho nyi, dino iki wis cukup, ojo obral ndak cepet rampung. Matur nuwun mbanget

        • kalo buat cantrik agak lawas boleh ya Ki … saya tadi kok ya masih bingung … sorot angka 1 2 kok gak ada, sorot gambar kok ya gak ada, sementara Nyai Snpt gak paring petunjuk babar blas … akhirnya pake jurus pamungkas … golek bocoran …
          weh lha lali … matur nuwun lho Nyai Snpt & Ki Gede … pagi2 sudah digrojog 3 kitab (meskipun belajarnya agak tersendat, baru nyampe 216 … kakehan macul)

          • ki dwijo nek macule ora kuwat, mengko dak ewangi..tinggal nunjuk sawah sing endi? (nek ono sawah sing durung nate diambah menungso nggih)

  7. hatur nuhun pisan ni senopati

  8. Matur nuwun Nyi Seno, 3 jilid boookkkk

  9. Waregggggggggggggg
    Suwun Nyi sudah saya duga! 3 pincuk sego pecel, sambele pedes, empale empuk, peyeke renyah, sing dodol ayu ….

  10. tiga kitab telah diunduh kanti slamet
    matur nuwun kagem sedoyo kemawon

    salam

  11. wah2
    hobeh…
    eh heboh….3 kitab seXgus….
    matus sembah nuwun Nyi…..

  12. weleeh … baru absen pagi2 udah dapet 3 ..

    Matur nuwun Ki & Nyai

  13. Wah, ciamik tenan…

    Maturnuwun Nyai…….

  14. matur tengkyu Nyi…
    3 kitab sepagi ini…mangthafff

  15. matur nuwun..
    terima kasih…
    tengkyu….

  16. saya sama ki pandanalas lagi nyetem gitar.
    baru mulai ngafal lagu., eh ki ismoyo udah ngabur ternyata juga.. udah diserang bertubi tubi sama kitab……
    kisanak udah pada ambil sarapan, tuh ada 3 rotal sekaligus….., semoga wareg, kenyang asal ulah kamerekaan aja, konon masih ada bonus tuh..hehe
    saya simpen2 dulu ah rontalnya.., sapa tau ntar macet lagi ya…
    hatur nuhun nyi seno, ki gede…, selamat pagi.., kita berangkat nyawah dulu…

  17. H …ah 3 kitab di pagi hari …..???
    matur nuwon sanget bude n ki GD atas pencerahan hari ini …

  18. wah durung sempat absen wis kedhisikan kitab, nuwun ki seno..

  19. berhubung hari ini nyai senapati telah menurunkan rapelan 3 kitab
    gak peduli antri nang di wae, ati tetep seneng.

    hari ini aku mau mesu diri

    tengkyu 3x …. nyai senapati

  20. wuih langsung ngunduh telong kitab…
    apik tenan nyai senopati…
    suwuunn

  21. jebul cantrik2 iki isih iso dikerjain ny. senopati.

    [posisi pra bonus]
    1. Sak jane ny. seno isih utang sak kitab
    2. jatah wingi diwedar mau esuk
    3. jatah dino iki diwedar bareng karo jatah wingi

    [posisi pasca bonus]

    tetep wae ngango pakem OBOD : one book one day

    Sabenere durung ono bonus kanggo 2 juta klik ..

    “Nyuwun sewu nek analisa kulo klenthu”

    • (tak provokasi koq ora ono sing melu demo yo,..pancen aku dudu provokator)

      • bukan provokator ki…
        cocoknya cantrik mbelinx

      • lagek sibuk menthelengi 3 kitab Ki … jadi gak ada yang sempet demo
        coba besok … pasti banyak yg ikutan memprovokasi …

  22. Turut berduka cita atas gugurnya Rd. Rangga.

  23. nuwun nyi Seno…..

  24. Matur nuwun…. nganti glegek’en niki…

    • glegek’an tenan ki,..tuwuk,..

  25. Setelah semalaman sampai pagi ditunggu ga muncul jilid 20, pagi2x setelah di cek lagi, langsung hatrik, terimakasih nyi seno.

  26. Matur nuwun sanget Kang mbokayu Ati…
    Langsung ngunduh 3 kitab, mantep bener…..

  27. Weh ono kitab diwedhar maneh tho….Nyi Seno nembe lejar panggalihipun

    Matur Nuwun Nyi Seno

  28. Matur Nuwun Nyi Seno………….
    Ikutan Ngunduh Rapelan yg diRapel

  29. @ Ki Pandanalas

    Jadi hari ini kita nunggu bonus 2 juta klik begitukah ?

    setia menanti kalau begitu ki

    • lha iyalah…………..
      kan nyi seno sendiri janjikan eh tanya… kira2 bonus 2 juta klik apa ya??….
      nah.. kita tunggu bon bon nya….

  30. wooowww mami seno melakukan hattrick, I LOVE U mami seno 😀

  31. wah, wis rame. ooo makane rame…., ono kitab 3 metu bareng. absen, langsung pamit. mau masuk sanggar bawa 3 kitab. maturnuwun nyi seno.

  32. makasih banget, maturnuwun tenam, nyi

  33. wis rampung moco 3 kitab langsung, yo ngene kiyi nek diparingi akeh ra iso nabung, langsung disikat abis…

  34. Nyi Seno kok gandok 223 dereng dibikak?

    • Kuncine sik ilang

      • ilang po ketlisut?
        selak pengin ngrasakke antri ngarep dhewe je

  35. antriiii….

    • ditunggu kuliahe bab mojopahit

  36. hatrick udah
    rapelan juga udah…
    nah kita tunggu bonus 2 juta klik nya apa ya??….
    antri yang tertib ya….

  37. Jika sudah waktunya … Maut akan datang juga ..
    Jika telah saatnya … Tiga kitab akan tiba juga …

    Trims Nyi Seno …

  38. @ADBMers,
    Beberapa catatan untuk buku 221 :
    1> Kudanya Glagah Putih ada di Mataram apa di Menoreh yah? Kalo gak salah di Mataram yah.
    2> Kalo Raden Rangga punya adik dan punya ibu, kenapa sama sekali tidak menengok ketika ia sakit keras, dan ketika meninggal sama sekali tidak ada sedikiiiiit aja ceriteranya.
    3> Yo wis!

    • Mbuh lali aku neng buku nomer piro Ki Truno Podang kalah lawan ki Jayaraga neng dalem kepatihan. Hayoo mestine Ki Jayaraga yg jelasin R Rangka duwe adik & ibu ora?

    • sakjano akeh sing kasuse koyo kuwi ki, ora nyambung mergo wis kadohan jarak crito. Mungkin nek awake ndewe mocone setitik-setitik koyo jaman ndisik moco neng KR dadi jarak mocone yo suwe, iso ugo ora bakal kelingan nek sakjano critane ora nyambung. Nanging mergo sak iki awake ndewe mocone ngebut, dadi ijik kelingan nek critone ra nyambung mergo crito sakdurunge lagek wae diwoco. Contone koyo dino iki 3 kitab diwoco nyengkut rong jam, padahal kyai SHM olehe nulis suwene iso mingguan opo malah wulanan.

  39. terimakasih nyi……… hebaaattt

  40. 223………..

  41. H..alaman sampai nggak cukup kebanjiran bonus…
    trims..atas bonusnya dan telah menepati janji menebar kitab di H…alaman

  42. absen….Pendidikan adalah belajar apa yang Anda tidak tahu kalau Anda tidak tahu.Belajar tanpa berpikir tidak ada gunanya, sedangkan berpikir tanpa belajar adalah berbahaya.Apabila di dalam diri seseorang masih ada rasa malu dan takut untuk berbuat suatu kebaikan, maka jaminan bagi orang tersebut adalah tidak akan bertemunya ia dengan kemajuan selangkah pun.

    menyambut hardiknas

  43. matur thank you….
    setelah muter2 akhirnya bisa juga buka file djvu nya…

  44. mBok yao aku diwehi ruh muter muter liwat dalan endi mas

    • Sing dereng weruh menopo Ki. panggenanipun kitab menopo caranipun mbikak djvu?

      Menawi panggenanipun kitab, ketingalipun sampun kathah ingkang nulis.

      Menawi caranipun mbikan djvu ugi sampun kathah dipun tulis, cobi dipun tingali gandok ii-50.

  45. Dos pundi Nyi, ketingalipun cover 240, nanging kok rikolo dipun klik ingkang muncul kok malah gandok 222 ingkang sampun kawedar ndangu?

  46. sampe sekarang saya bingung cara donlod ebook di web ini saya udah donload djavu , tapi gimana caranya , sedetail mungkin dong , terima kasih

    • Kunjungi Gandok “Halaman Lain”, “Halaman Unduh” untuk software baca file djvu.

      Untuk unduh kitab kalau sudah di edar bisa dicari dengan menggeser2 mouse. Umpamanya kitab 22, untuk unduhnya ada pada dibawah huruf H (Halaman: 1 2)ada gambar tangan dan linknya : https://adbmcadangan.files.wordpress.com/2009/04/adbm-jilid-222.pptx

      setelah diunduh file adbm-jilid-222.pptx rename jadi adbm-jilid-222.djvu

      Lokasi kitab tidak tetap.

      ekstension file bisa docx; pptx; dll)

      Cara lain dengan melihat source filenya dari browser (klik kanan mouse)find “files” sampai ketemu linknya.

      Selamat pelajari kitab disanggar.

  47. Sampurasun, gimana nih kelanjutan kitab ADBM , ko baru sampe jilid III-22 , kira-kira kapan akan di wedar, ngomong2 kira2 ada ngga sih ajian atau elmu yang kaya punya AS, ilmu seperti sapta pangru, dan sebagainya terus kalau ajian pukulan jarak jauh kayanya sih masih ada sekarang, jika kita lihat beberapa Perguruan Pencak Silat misalnya Merpati Putih yang kono bahwa ilmu kanuraganya di sadap dari para senapti Mataram, gimana nih Nyi Seno, atu Truno Pdang mohon tanggapannya

  48. Selamat siang

    Ny. Seno & K Gede

    Sepertinya ada yang salah untuk jilid 240, cover main sih benar, nanging cover jeroanne kok sama dgn cover jilid 222, terus saat di download ya memang jilid 222. Terus lagi dibuka pakai DJVU isinya memang jilid 222.

    Mongo diperiksa malih.

    Suwun

    • ki rogo
      coba njenengan cek di komenart terakhir para cantrik
      di kolom kanan, bawah bendel buku ki, ikuti itu saja, aman cepet dan ndak usah ikutan pusing cari letak titik di sembunyikan,

  49. Nyoba \(^_^)/

  50. isi cover 3.40 belum berubah….
    isinya masih 3.22 Nyi…. belum diganti…


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: