Buku II-47

147-00

Laman: 1 2

Telah Terbit on 15 Februari 2009 at 14:28  Comments (215)  

The URI to TrackBack this entry is: https://adbmcadangan.wordpress.com/buku-ii-47/trackback/

RSS feed for comments on this post.

215 KomentarTinggalkan komentar

  1. 147 memang nomor yang biasanya kita hubungi kalau ada masalah

    nampaknya memang ada masalah kesabaran kronis di antara para cantrik 🙂

  2. hahaha ki Yayad bisa aja

  3. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  4. Aku luwih sabar…

    Soale latihanku ma’em sambil mundur…

  5. Latihan mangan karo mundur…?
    Kapan wareg’e yo..
    pernama udah hampir tiba loh , Jeng Seno..
    AS kan type ne wong sing ga blenjani janji..
    Ajar TalPitu tambah murko loh..

  6. Wehhhhh…. ciamik…
    ma’em sambil mundur… ra tekan-tekan to panganane…

  7. ‘Pengganti’ Ki Sukro, mungkin pengen lihat tingkah polah Ki Perkawi lagi yang lagi muring-muring…

    seperti tempo hari 😛

    monggo

  8. 147

    artine bakal kawedhar jam ➊.➍➐
    mula saka iku, para sedherek kula aturi sare rumiyin. supados kula saget download paling awal.

    nuwun.

  9. Duh Gusti paringono sabar awak iki…
    Duh Senopati paringono lontar awak iki…

  10. Para cantrik diharap wiridan (ra sah karo mundur) sampai selasa…

  11. nunggu kitab sampe puyeng….

    minum PONARI SWEAT aja dulu, trus bobo’…. siapa tau bangun besok dah gak puyeng lagi sambil siap2 ngunduh kitab 147…

  12. piyeikipiyeikipiyeikipiyeikipiyeikipiyeikipiyeikipiyeiki
    piyeikipiyeikipiyeikipiyeikipiyeikipiyeikipiyeikipiyeiki

  13. Sakniki kula pun insap Ki Anatram.

  14. ….rabas gnis petet ekokoP
    rudnum kitegn ikI

    (ngetik mundur, mesu dirine tambah abot).

  15. bolak bolik kubuka lembaran yang ada comment

    para cantrik yg menggunung!!!

    terus kapan kitabnyan???

  16. On 16 Februari 2009 at 21:48 parkawi Said:

    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    Ilmu cambuk Ki Perkawi, ampuh tenan…

  17. Tambah abot meneh Ki anatram nek’ gajian’ne melu mundur….
    wah …tobat…tobat… nggegirisi tenan !!!

  18. Sing sabar Ki Anatram, kok nganti ono peteat-peteot.

  19. Nyapu mundur, sudah…
    Mlaku mundur, sudah…
    Ma’em mundur, sudah…
    Gajian mundur, sudah…

    We ladalah, untune malah maju…

  20. hahhaa.. isyarat opo iki?

  21. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha Ha ha ha
    ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha Ha ha ha.

    Apik. Apik.

  22. spoiler dong…..

  23. http://adbmspoiler.wordpress.com

  24. Sambil nunggu Kitab 47 download sinetron dulu ….lumayan bisa dapat satu episode …

  25. tak injen2..jebule Nyi senopati pancen kesaren sawise mandegani tirakatan neng WP …

    wis saiki podo dlosoran neng pendopo wae … ojo lali kruguban sarung mundak dikroyok lemut lan laler ijo … maklum durung adus ket mau esuk …

  26. Ngertinan nek durung adus, waskita tenan.

  27. Kiro2 rontal 147 diwedhar malam iki nggak yo Ki PandanAlas lan Ki Parkawi?
    Mbok yao sekalian dibangunkan Nyi Seno Ki Pandan…
    Mosok mong diintip tok?

  28. Lho, Kang mbok ayu Ati, kok dereng medal nggih 147??? O, tau aku, pasti Nyi Senopati menidurkan anak2 dulu setelah bantuin anak2 ngerjain PR. Tapa, jangan2 malah trus ketiduran. Menawi mekaten, kula sowan benjing enjing kemawon. Langsung ngunduh 2 kitab tho Nyi….?

  29. yen adus bengi2 iku tandane mari nglakoni opo??

    oaalaa kitab!!!!

  30. Anakmas Seno wungu. Pun wayahe nyebar kitab.

  31. Ngenteni ket mau ora methu…
    Komputer wis tak patheni
    Tak tinggal turu, krusak-krusek ora iso merem2…
    Tangi maneh, sopo ngerti rontal’e uwis methu…
    Cobo tak nyalakne maneh kompuetere…asemmmm tenan..!
    Jebule kok yo urung methu…
    Karep’e piye to iki…jeng …jeng Seno..
    Sak jane niat ngethokne dino iki pora tho…

  32. Kang mbok ayu Ati, wekdal kantun 1 menit lho…. Wah, arep sowan sesuk kok atiku deg2an. E, jebul isih durung ana

  33. terima kasih senopati

  34. Horeeee…. Para sedulur cantrik, kitabe wis diwedar lho… Ayo, pada tangi…! Matur nuwun Nyi Sepopati….

  35. sekali lagi aku ucapin terima kasih atas turunnya kitab 147

  36. Matur Nuwun Nimas Seno…

  37. AKHIRNYA !!!!
    nggak sia-sia begadang nungguin….

  38. berangkat ronda berbekal kitab 147.

    trim’s ni senopat

  39. Ayo yang ngeronda siap2…
    Rontal telah diwedhar ndang siap2 mesu rontal 147…
    Tak menela’ah sek yo Nimas Seno…

  40. Oh iyo, wis methu jebule…
    Ilang senewen’e…
    Matur nuwun jeng seno…
    Emang Jeng Seno niki ngajak’e lek2an …

  41. Anakmas Seno nglilir langsung mbukak dasaran.
    Nuwun.

  42. ma kasih spoiler nya..

  43. Nyimas Senopati,
    GRACIAAASSSSZZZZ….

    lumayan banyak simpenan kitab, hehehehehe

  44. Ni Mas Seno,
    Matur sembah nuwun
    wahyu kitab 147 sampun kulo tampi.

    Nuwun.

    Macam-macam komentar para cantrik, kadang memuji, namun tidak jarang juga yang nyleneh, kuwi mratelaake yen para sedulur cantrik nggak tahan goda anggone mesu sariro, tapi yang pasti neh kitab 147 sudah turun.

  45. Weeeeesssss ..donlotan sinteron kelar ….kitab pun muncul. Thank you Nyi Seno …

  46. Yahuiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    Matur nuwun Ki GD

  47. huraa 1+4+7 = 12 bener

  48. Lagi mlaku mundur, sudah… We ladalah, iki opo kepidak..oalah kitab 147?
    Maturnuwun Nyi Seno seko Pati

  49. bangun tidur..kitab sudah diterima
    makasih…..

  50. akhirnyaaaa……. datang .. jugaaaaaaaaaaaa..!!!!!


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: