Buku II-22

122-00

Laman: 1 2 3 4 5 6 7

Telah Terbit on 22 Januari 2009 at 12:07  Comments (141)  

The URI to TrackBack this entry is: https://adbmcadangan.wordpress.com/buku-ii-22/trackback/

RSS feed for comments on this post.

141 KomentarTinggalkan komentar

  1. On 23 Januari 2009 at 21:50 pandanalas Said: Your comment is awaiting moderation.

    Loh … opo aku durung oleh NIC yo..dadi hrs lewat moderator

  2. Thanks NIC-nya
    turu disik.

  3. Lha..
    Oleh selembar maneh toh..!
    Penasaran iki! Koyone akhire Sabungsari keok lawan Agung Sedayu…

  4. nek didelok seko covere malah sabungsari dadi pemat alias edan…

  5. covere kuwi, kiai gringsing seng gek meguru karo AS… lah ilmune wis selapis dibawah AS je …

  6. @Ki Truno Podang.

    Jadi siapa tuh yang jadi juara balap kelerengnya?

    he he hee…
    Ngeronda lagi ach…

  7. Ki GeDe…kok cuma 1 halaman, yang lainnya mana…???
    Maksudnya ” ditenggo rumiyin “, bayangan semu apa bener2 malam ini akan di turunkan kitab 122nya ?

  8. mau tidur.. ronda dulu di padepokan..

  9. Mesu raga melatih jiwa menunggu denga sabar untuk menambah ilmu demi turunnya kitab rontal 22..
    apa perlu diro-rog dengan ilmu mata sakti agung sedayau ki GD…

  10. Terimakasih buat KG yg telah berbaik hati u berbagi….
    smga teteap sehat walafiat slalu…

  11. Kula Ki GD, ingkang sowan…. Nyuwun pangapunten, dangu mboten sowan. Mboten ateges badhe nyaingi Kang Mas Sutawijaya ingkang mboten kersa sowan Rama sakderengipin Mataram dados ageng lan rame. Nanging amargi lampah kula, saenggo kula kedah nyaingi Agung Sedayu ngebyar keponthal ponthal maos lotaripun Ki GD dumigi 121… Kula samenika nengga dawuh KI GD, supados ngrampungaken piwulang ingkang wonten ing lontar 122…

  12. nenggone disambi karo nyruput wedang jahe.

  13. Waduuuu…. ketiwasan Ki Gede.. kulo nyuwun tulung..
    Kuping kulo dipun krikiti tikus..

    Sonten wau sak sampunipun anggene nedi, kulo kesupen dateng pakiwann ngumbah asto kulo. Anggeni nedi mboten ngagem sendok, amargi langkung sekeco langsung ngagem driji utawi dipun puluk kewawon.. Nggih nuwun sewu, laukipun namung sambel kalian iwak gerih, dados nggih langkung sekeco muluk kemawon.

    Critanipun ngeten Ki Gede…
    Sampun dados kebiasaan kulo, sak sampunipun anggene nedi penyakit kulo mesti kumat malih… nggih niku namine penyakit ngantukan… Menawi madaran kebak utawi kewaregen mesti raosipun nguuuuuaantuk sanget.
    Saking ngantuke, kulo boten sadar, piring kaliyan cowek boten sempat kulo singkrihaken, taksih gemletak dateng samping kiwo tengen kulo… lha wong kulo keburu pingsan.. keturon maksudipun..

    Lha anggene keturon niku kulo ngimpi kepanggih kaliyan diajeng Rara Wulan… Waaaa… bungah banget rasaning manah kulo…
    Panjenegan sampun pirso thoo…pripun piyantunipun..
    Kulitipun putih, resik, cilik lencir awake… wis laahh.. pokokipun sempurno kanggone piyantun putri…
    Rekmonipun ireng, ketel, bokonge sak ramut…eh salah… rambutipun dowone sak bokong… waahh.. jan ayu tenan…

    Lha..sak lebete impin niku, diajeng Rara Wulan ngawe-awe kulo. Ngendikane bade dipun bisiki kulo.. Waaahh…san soyo bungah rasaning ati.. Sak lajengipun kulo nyedak dateng piyambakipun..
    Trus piyabakipun bisik-bising teng kuping kulo sebelah kiwo… iihh…mak seerr.. rasaning ati,
    Boten dangu, trus bisik-bisik malih teng kuping sebelah tengen…lha kok ujuk-ujuk raosipun benten.. kadose boten umik-umik nanging malah dipun cokot kuping kulo…
    Mak tratap kulo trus tangi… Mnopo malih wonten tikus mancal sirah kulo… kuuaget.. kulo demek kuping kok loro.. medal getihipun… kulo nembe sadar yen kuping kulo dipun cokot tikus… Lajeng kulo imut-imut… kok yo iso, kuping sampe dikrikiti tikus.. ya ya.. nembe kemutan, saksapunipun nedi, ora ngumbah tangan.. trus kukur-kukur kuping amargi gatel… nggih wajar yen kuping kulo mambu amis, mambu iwak gerih…

  14. GD: Ojo turu sore, kaki///Ana dewo nganglang jagat///Nyangking bokor kencanane///Isine donga lan kitab///sandang kalawan pangan///Yo iku bageanipun///Cantrik melek sabar nrimo///

    sampun wayah sementen dereng saget tilem ki GeDe, tasih nenggo lontar 122, sumugi enggal wedar.

  15. hampir jam 4 pagi…

    wah wah,ini para cantrik kok nekat pada tidur di pendopo berdesak-desakan, apakah saking sakawnya?

    xixixi,
    Ki KontosWedul

  16. ngantri ah ,,, mumpung podo turu kabeh ..

  17. Wah pada jaga malem semua nie ceritanya sederek2 poro cantrik…

  18. bangun tidur kuterus .. keliling padepokan…

    bener2 virus nih..
    bisa2 tidur pun kebawa dalam mimpi.

  19. //Cantrik melek sabar nrimo//

    Wah… pancen poro cantrik sing ora podho turu amargo ujar2e Ki GD sing terakhir pantes nompo bebingahan soko Ki GD ……. hadiahe : MONGGO DIPUN TENGGO RUMIYIN…

    pancen sing melek kudu sabar nrimo mbokor kencono

  20. Kok ya belu keluar juga ya……………………..

  21. iyae… blom kelual……

  22. wah nganti wayah tangi bocah, sing dienteni ora teka teka, sing teka ora nggawa apa apa:P

  23. Pagi-pagi sarapan 122. Maknyus Tenan!

  24. Dini hari ditemanin rontal 122 seep tenan

  25. mumpung bocah-bocah durung tangi kitab 122 di woco dhisik … uenaakk tenaaan

  26. Terima kasih ki GD…

  27. ooohh… diajeng rara wulan…
    dimanakah dirimu… ,
    mari kita belajar bersama…
    kuku 122 sudah kakang terima…

    teeengkiuuuuuu……….

  28. akhirnya…

    trim’s

  29. matur suwun

  30. manturnuwun ki kitabe sampun didownload

  31. sembah nuwun ki…

  32. setelah 10 hari tanpa bonus, se

  33. kisanak semua, adakah kisanak yang sudh berhasil mengunduh kitab 122 ini?kalo ada, sudilah kiranya membuat mirror untuk saya, soalnya dari tadi donlot gak pernah berhasil (dah coba berbagai browser dan juga donlot manager hasilnya tetep aja gak bisa).

    please ya kisanak. matur tengkyu sakdurunge

  34. Matur sembah nuwun…

  35. Suwun Ki GD sampun ditampi rontal 22 nya

  36. Hatur Nuhun KI GD …

  37. Wah langsung 2 kitab hari ini (buat saya) soale aku OFF Line 2 hari … hehehe

  38. KI Abu Gaza…

    Ada sedikit tips untuk menghilangkan karakter yang muncul seperti ini “¬”. Contohnya kata “per¬wira” dalam kalimat di bawah ini…

    “Apakah kalian mengenal kami?” bertanya per¬wira itu.

    Karakter itu biasa muncul sewaktu di upload di wordpress.

    Beradasarkan pengalaman, untuk menghindari munculnya karakter itu waktu di upload di wordpress, maka hasil konvertan dari DJVU file di save ke TXT file dulu baru kemudian di copy paste ke DOC file selanjutnya baru di edit…

    Dengan di save dulu ke TXT file akan kita temui banyak kelebihan, salah satunya yang telah disebutkan diatas yaitu minghilangkan karater aneh yang muncul, yang kedua FONT-nya akan seragam (sama) dan juga ukurannya akan sama sesuai dengan seting yang dikehendaki…

  39. *Sugeng ndalu,salam Admers…maaf Ki…kalau kehadiranku tidak berkenan…aku lagi baru berlatih ngeBlog….eeh malah masuk sini…

  40. akhirnya Sabungsari menyadari bahwa,
    di atas langit masih ada langit.

    Di pinggiran mBlumbang masih ada galengan,
    di atas galengan masih ada rerumputan.
    (mbuh.orangerti….iki semboyane sapa….!!!)

    • Sanduwure meneh ana GARENGPUNG .


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: