Buku 63

63-00

Iklan

Laman: 1 2 3 4 5

Telah Terbit on 23 November 2008 at 07:23  Comments (63)  

The URI to TrackBack this entry is: https://adbmcadangan.wordpress.com/buku-63/trackback/

RSS feed for comments on this post.

63 KomentarTinggalkan komentar

  1. Gulo Klopo

  2. Genk Semangkak nglurug Sangkal Putung
    numpak motor………hrenggggggggg

    • Diundangke P Satpam wae ben dadi Wasite

      nginjen Mas Risang lagi ngopo yo ????????

      glodhak-glodhak gedebuk grobyak lho ono opo to kae , welah jebul Swandaru mlayu salang-tunjang dioyak-oyak wedhus .

      Sajake wedhuse ngerti yen arep disate

      • weduse alamate pundi niku

        • Weh…..Ki Addus bade nyate..! 😀

        • Niki lho alamate ki Adus Syakuur ,

          Kitho : Malang Megung

          Margi : Menggak-menggok

          Gang : Buntu

          Nomer : Bolong

          Monggo dijithet ki , mugi dados renaning penggalih ,

          Sugeng enjang setengah siang poro kadang padhepokan ADBM sedoyo

          • lhadalah ki mangku niku lhooo
            kok malah diparingi alamate ki gembleh to

            • Ha..ha..haaa..! 😀

            • Bentoel eh leres ki , pancen niku ngalamate . Teng cedhake ngriku

              Sugeng sonten ,

              • sugeng sonten ki, googlemaps mboten saget nemokne koordinat mriku je, lha trus pripun cobi …

                • Menawi ngaten mateg aji sapta panggraita kemawon ki tertamtu bakal kepanggih


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: